Zoveel meer met glas

Verf

Als erkend glaszetter weten wij hoe veelzijdig glas kan zijn. Er is zoveel meer met glas te doen dan alleen het raam in uw kozijn. Balkonafscheidingen, tafelbladen of glazen wanden: uw wensen zijn onze grenzen. Enkele veelvoorkomende wensen lichten we hieronder verder toe.

We hebben VANDIJK gevraagd ons te adviseren over de mogelijkheden van beglazing. Zowel het advies, het inmeten en de uitvoering waren in goede handen.

Fam. van den IJssel - Leerdam

Glas in lood

Of het nu gaat om het restaureren van bestaand glas in lood, het inbouwen van glas in lood tussen dubbel glas of het geheel vernieuwen van glas in lood. Bij VANDIJK denken wij graag mee wat de mogelijkheden zijn passend bij uw persoonlijke wensen en situatie. Zowel het adviesgesprek, de transparante offerte en de uitvoering worden vakkundig en met de juiste kennis uitgevoerd.

Ambachtelijk geïsoleerde stalen ramen

Een stalen raam of stalraam bepaald vaak het karakteristieke van een woning. Vaak zijn deze stalen ramen nog voorzien van enkel glas dat slecht isoleert. Wij kunnen u het comfort van HR++ glas bieden met de karakteristieke ambachtelijke uitstraling van de oude stalen ramen. De ramen worden op ambachtelijke wijze gemaakt en worden voorzien van een koudebrug profiel. Voor zowel het leveren als monteren kunt u bij ons terecht!

Balustrades

Glazen balustrades zijn een prachtig gezicht. Ze bieden de veiligheid van een afscheiding, terwijl u blijft genieten van het uitzicht. In het materiaal en de afwerking van glazen balustrades maken we graag keuzes op basis van uw persoonlijke wensen. Daarom komen we graag eerst bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgt u van ons altijd een advies op maat.

Extra dun isolerend glas voor monumenten

Monumentenglas staat bekend om de karakteristieke golvende vertekening. Negen van de tien keer is het enkel glas, dat slecht isoleert. Wie het comfort van isolatieglas wenst maar toch de traditionele uitstaling wil (of moet) behouden, laten wij niet in de kou zitten. Van Dijk gebruikt hiervoor het extra dunne Monuglas. Met haar klassieke uitstraling pas het in de smalle sponningen van een monumentaal pand, terwijl het u hedendaags comfort biedt!

Glazen deuren

Glazen deuren scheiden ruimtes af, terwijl ze tegelijk openheid behouden en licht doorlaten. Er zijn meerdere opties waar het gaat om glazen deuren. We gaan graag het gesprek aan om uw wensen te horen en deze te vertalen naar een prachtige glazen deur. Bijvoorbeeld een van deze opties:

  • Stalen deuren
  • Hardglazen deuren
  • Deur met veiligheidsglas
  • Matglazen deur

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale

Dag Dirk, volgens mij heb jij je beste schilders gestuurd?? Wat een toppers, heel vriendelijke en ervaren mannen die goed van aanpakken weten. Opstart is goed gegaan, volgens mij loopt het heel best hier.

Ewout Rijneveld

Beste Dirk, je zoon en collega hebben vakwerk verricht. Onze complimenten! (vervangen ruit woning)

Fam. Meijdam

Onze ervaring met Van Dijk Glas en Schilderwerk is supergoed verlopen. Een betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken na en doen wat zij zeggen. En dat in deze tijd! Terugbellen, de juiste info sturen mbt de subsidieaanvraag voor HR++ glas, het wordt allemaal geregeld. Ook het werk is goed uitgevoerd, zij denken met je mee, komen met adviezen (neuslatten ipv glaslatten) om een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het begin bij het inmeten van al het HR++ glas in de serre, tot het einde van de werkzaamheden had ik er een goed gevoel over dat je bij Van Dijk aan het juiste adres bent.

Mevr. de Korte