Zoveel meer met glas

Verf

Als erkend glaszetter weten wij hoe veelzijdig glas kan zijn. Er is zoveel meer met glas te doen dan alleen het raam in uw kozijn. Balkonafscheidingen, tafelbladen of glazen wanden: uw wensen zijn onze grenzen. Enkele veelvoorkomende wensen lichten we hieronder verder toe.

We hebben VANDIJK gevraagd ons te adviseren over de mogelijkheden van beglazing. Zowel het advies, het inmeten en de uitvoering waren in goede handen.

Fam. van den IJssel - Leerdam

Glazen deuren

Glazen deuren scheiden ruimtes af, terwijl ze tegelijk openheid behouden en licht doorlaten. Er zijn meerdere opties waar het gaat om glazen deuren. We gaan graag het gesprek aan om uw wensen te horen en deze te vertalen naar een prachtige glazen deur. Bijvoorbeeld een van deze opties:

  • Stalen deuren
  • Hardglazen deuren
  • Deur met veiligheidsglas
  • Matglazen deur

Balustrades

Glazen balustrades zijn een prachtig gezicht. Ze bieden de veiligheid van een afscheiding, terwijl u blijft genieten van het uitzicht. In het materiaal en de afwerking van glazen balustrades maken we graag keuzes op basis van uw persoonlijke wensen. Daarom komen we graag eerst bij u langs om de situatie ter plaatse te bekijken. Zo krijgt u van ons altijd een advies op maat.

Glas in lood

Of het nu gaat om het restaureren van bestaand glas in lood, het inbouwen van glas in lood tussen dubbel glas of het geheel vernieuwen van glas in lood. Bij VANDIJK denken wij graag mee wat de mogelijkheden zijn passend bij uw persoonlijke wensen en situatie. Zowel het adviesgesprek, de transparante offerte en de uitvoering worden vakkundig en met de juiste kennis uitgevoerd.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale