De overtreffende trap als het om uw duurzame glasrestauratie gaat!

Verf

Uw (monumentale) pand verduurzamen door toepassing van hoogwaardige isolerende beglazing, met behoud van de bestaande vensters en met respect voor ons erfgoed? Bij van Dijk denken wij graag met u mee wat de mogelijkheden zijn!

Monument Vianen

We hebben VANDIJK gevraagd ons te adviseren over de mogelijkheden van beglazing. Zowel het advies, het inmeten en de uitvoering waren in goede handen.

Fam. van den IJssel - Leerdam

Monument Vianen

Extra dun isolerend glas voor monumenten

Wie wil er niet in een karakteristiek monument wonen? Maar toch liever geen condens op de ruiten of koudeval langs de ramen?  Negen van de tien keer staat er  enkel glas in de ramen en kozijn dat slecht isoleert. Wie het comfort van isolatieglas wenst maar toch de moderne, klassieke of traditionele uitstraling wil (of moet) behouden, laten wij niet in de kou zitten. Van Dijk Glas & Schilderwerk B.V. levert en plaatst het extra dunne Monuglas. Het past in bijna alle smalle sponningen van een monumentaal pand, terwijl het u hedendaags comfort biedt! Ook is het in sommige gevallen mogelijk om bij verschillende types Monuglas overheidssubsidie aan te vragen. Dit komt omdat er een U waarde word gehaald van < 1,2 W/m2K. Dit staat gelijk  of is zelfs beter dan de U-waarde van HR++ glas!

Ultra dun dubbelglas

Nu isolatiewaarde de hoofdzaak in de verduurzamingsopgave is geworden, werken wij graag met Vacuglas. Dit innovatieve type glas bestaat uit twee glaspanelen, gescheiden door een vacuümruimte. Het wordt steeds meer erkend als een waardevol middel om de energie-efficiënte van gebouwen te verbeteren. Wij zetten de voordelen van vacuümglas voor u op een rijtje. VacuGlass kent de hoogst mogelijke isolatiewaarde van dit moment. De U-waarde van 0,4 is nog lager dan de huidige U-waarde van triple glas! Vacuglass realiseert de maximale geluidsreductie. Ook valt de basisuitvoering van vacuümglas al in de categorie letsel werend. Vacuglass kan worden opgewaardeerd van doorvalveilig tot kogelwerend.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale

Dag Dirk, volgens mij heb jij je beste schilders gestuurd?? Wat een toppers, heel vriendelijke en ervaren mannen die goed van aanpakken weten. Opstart is goed gegaan, volgens mij loopt het heel best hier.

Ewout Rijneveld

Beste Dirk, je zoon en collega hebben vakwerk verricht. Onze complimenten! (vervangen ruit woning)

Fam. Meijdam

Onze ervaring met Van Dijk Glas en Schilderwerk is supergoed verlopen. Een betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken na en doen wat zij zeggen. En dat in deze tijd! Terugbellen, de juiste info sturen mbt de subsidieaanvraag voor HR++ glas, het wordt allemaal geregeld. Ook het werk is goed uitgevoerd, zij denken met je mee, komen met adviezen (neuslatten ipv glaslatten) om een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het begin bij het inmeten van al het HR++ glas in de serre, tot het einde van de werkzaamheden had ik er een goed gevoel over dat je bij Van Dijk aan het juiste adres bent.

Mevr. de Korte