Vakmanschap met een persoonlijke touch

Verf

Of het nu gaat om uw wandafwerking, glas- of schilderwerk: Van Dijk Glas en Schilderwerk maakt uw dromen werkelijkheid. Uiteraard mag u van ons de beste kwaliteit en afwerking verwachten. Samen gaan we voor het beste resultaat. Dat start met onze kennismaking en eindigt pas wanneer u uw eindresultaat vol tevredenheid bewondert. Wat mogen we voor u betekenen?

Van kennismaking tot oplevering

Van Dijk maakt het persoonlijk. Het is ons motto en de basis voor alles wat wij doen. Het begint al bij het offertetraject. Samen met u bespreken we uw wensen. We adviseren u over de beste oplossingen en maken op basis van ons gesprek een gedetailleerde offerte, die we graag persoonlijk aan u toelichten. Bij akkoord zoeken wij het beste team van vakmensen voor uw klus. Zij zijn vanaf dat moment uw persoonlijke aanspreekpunt, van planning tot aan de oplevering, én daarna. Want ook bij vervolgopdrachten komen dezelfde vakmensen bij u terug.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale