Wandafwerking zoals u dat wilt

Verf

Iedere wand is anders. En ieders wens is anders. Bij Van Dijk vertalen we uw wens op uw wand. We komen altijd eerst bij u langs om de wand te bekijken. Terwijl we dat doen, maken we gelijk kennis en heeft u de gelegenheid uw idee├źn toe te lichten. Wat uw wensen ook zijn: wij beloven dat we ze laten uitkomen.

Wandafwerking is een breed begrip, van kleurwand tot verschillende decoratiemogelijkheden VANDIJK denkt hierin graag met u mee wat voor u de mogelijkheden zijn !

Dirk van Dijk -

Betonlook

De vakmensen van Van Dijk kennen diverse decoratieve technieken voor uw wanden. Op basis van uw wensen bespreken we samen onze aanpak voor uw nieuwe wandafwerking. Een greep uit onze mogelijkheden:

  • Betonlook
  • Sierpleister
  • Marrakech

Wandafwerking met muurverf

Muurverf is een veel toegepaste wandafwerking. Het soort muurverf hangt af van de ruimte. Welke voor uw situatie geschikt is, bekijken we wanneer we bij u langskomen voor de kennismaking. Wij adviseren u dan ook graag over de mooiste kleurcombinaties voor uw wensen.

Behang

Behang geeft snel sfeer aan een kamer. Het geeft kleur en karakter. Met fotobehang brengt u zelfs complete werelden in uw kamer. Onze behangers zorgen dat uw wensen naadloos op de muur vertaald worden. Tijdens ons bezoek aan u, adviseren wij u graag over de verschillende soorten behang, zoals:

  • Papierbehang
  • Vinylbehang
  • Vliesbehang
  • Glasweefselbehang

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale