Schilderwerk & Meerjaren onderhoud

Verf

Vakmanschap en deskundigheid op ons gebied vinden wij zeer belangrijk en wij denken graag met u mee. Vakmanschap en deskundigheid op ons gebied vinden wij zeer belangrijk en wij denken graag met u mee.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk.

Fam. de Jong - Asperen

Schilderwerk binnen

Wij brengen kleur in uw leven. Als erkend en professioneel schildersbedrijf gaan wij altijd voor het beste resultaat. Dat betekent strakke lijnen, lange levensduur en een egaal eindresultaat. Vanaf de start heeft u rechtstreeks contact met uw eigen schildersteam. Zij komen persoonlijk bij u langs en helpen u bij keuzes voor kleur en afwerking. Samen bepaalt u de planning, waarna het team de rest voor u verzorgt.

Schilderwerk buiten

Goed schilderwerk beschermt tegen de invloeden van het weer en is bovendien een lust voor het oog. Onze schilders weten raad en helpen u bij al het schilderwerk buiten. Of het nu gaat om nieuwbouw, verandering van kleur of het periodiek onderhoud van uw buitenschilderwerk, wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Onderhoud

Om schilderwerk mooi te houden, is periodiek onderhoud verstandig. Hoe vaak onderhoud nodig is, verschilt per situatie. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie met eigen ogen te bekijken. Zo maken we een advies op basis van uw situatie. Dat advies kan bestaan uit een offerte voor een eenmalige onderhoudsbeurt, of een complete meerjarenonderhoudsplan. Samen met u kijken we naar de best passende oplossing.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale

Dag Dirk, volgens mij heb jij je beste schilders gestuurd?? Wat een toppers, heel vriendelijke en ervaren mannen die goed van aanpakken weten. Opstart is goed gegaan, volgens mij loopt het heel best hier.

Ewout Rijneveld

Beste Dirk, je zoon en collega hebben vakwerk verricht. Onze complimenten! (vervangen ruit woning)

Fam. Meijdam

Onze ervaring met Van Dijk Glas en Schilderwerk is supergoed verlopen. Een betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken na en doen wat zij zeggen. En dat in deze tijd! Terugbellen, de juiste info sturen mbt de subsidieaanvraag voor HR++ glas, het wordt allemaal geregeld. Ook het werk is goed uitgevoerd, zij denken met je mee, komen met adviezen (neuslatten ipv glaslatten) om een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het begin bij het inmeten van al het HR++ glas in de serre, tot het einde van de werkzaamheden had ik er een goed gevoel over dat je bij Van Dijk aan het juiste adres bent.

Mevr. de Korte