Uw zorg onderhoudspartner

Verf

Als zorginstelling is het voor u belangrijk om ontzorgt te worden. Om de panden te beschermen en tevens een frisse uitstraling te laten behouden is er structureel en goed onderhoud nodig. Als vaste onderhoudspartner in de zorg staan wij u graag bij. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit, maar zorgen ook voor planvorming, meerjarenbegroting en de juiste communicatie. En dat gaat wat ons betreft verder als alléén het vervangen van glas en het uitvoeren van schilderwerk. Ook bouwkundig timmerwerk, stucwerk, onderhoud en opnieuw leveren van zonwering behoord tot de mogelijkheden. Wij monitoren de uitvoeringwerkzaamheden met onze eigen ontwikkelde bedrijfsapp. Onze werkwijze is transparant zodat u inzicht en overzicht hebt in kosten en werkzaamheden.

Uw vastgoed en mutatiewerk is onze zorg!

Onderhoud en renovatie in een zorginstelling betekent werkzaamheden uitvoeren in een kwetsbare omgeving. Zorgvuldige planning en afstemming is dan een vereiste. Van Dijk Glas & Schilderwerk BV  is een ervaren partner op dit gebied. Samen met onze onderhoudspartners pakken wij voorkomende werkzaamheden gestructureerd en planmatig aan. Wij reageren flexibel bij mutaties zodat de leegstand tot een minimum beperkt word.

  • Binnen- en buitenschilderwerk
  • Afgeschermd werk
  • Vervangen, leveren en plaatsen beglazing
  • Houtrot en bouwkundig timmerwerk
  • Behang en wand afwerking
  • Zonwering

Op duurzaam onderhoud!

We nemen uw graag mee in hoe wij vastgoedonderhoud in een zorgomgeving aanpakken. Het binnen- en buitenonderhoud van de gebouwen waarin u zorg verleent vraagt om een zorgvuldige aanpak. Binnen het vastgestelde budget en ook nog eens met minimale overlast voor uw bewoners, patiënten, bezoekers en medewerkers. Wij pakken dit planmatig aan en zorgen voor een efficiënt werkproces en optimale communicatie met alle betrokkenen.