Geen raampartij is ons te gek

Verf

Beglazing is een vak apart. Een specialisme dat wij als geen ander beheersen. Van glas-in-loodraam tot isolatieglas, van glaslat tot compleet kozijn: wij verzorgen alles op gebied van uw beglazing. Voor we aan de slag gaan, komen we graag langs voor een kennismaking, zodat we u het beste advies kunnen geven in uw persoonlijke situatie.

Schilder monument Reeuwijk
Schilder monument Reeuwijk
VVE

Beglazing is ons specialisme

Dirk van Dijk

Vervanging en reparatie

Heeft u een lekke ruit, of wenst u isolerende ruiten? Voor deze en vele andere wensen bent u bij Van Dijk aan het juiste adres. We plaatsen niet alleen de beglazing, maar verzorgen desgewenst ook uw andere werkzaamheden, zoals timmer- en schilderwerk. Zo heeft u één aanspreekpunt voor al uw wensen. Vanaf de start, tot aan de oplevering.

Soorten glas

Welk glas er bij uw wensen past, verschilt per situatie. Onze glaszetters gaan graag met u in gesprek over de beste oplossing. Bekijk hieronder een greep uit de mogelijkheden.

  • Isolatieglas (geluid, zon, warmte)
  • Dubbelglas & driedubbelglas
  • Gezandstraald glas
  • Facetgeslepen glas
  • Glas-in-lood
  • Veiligheidsglas
  • Glazen balustrades
  • Glazen deuren

Van Dijk Hijsservice

Wij bieden de hijsservice die u zoekt. Wij zijn gespecialiseerd in hijswerk op plekken waar dat onmogelijk lijkt. Heeft u een klus in een kleine situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor materiaal en een ervaren machinist.

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale

Dag Dirk, volgens mij heb jij je beste schilders gestuurd?? Wat een toppers, heel vriendelijke en ervaren mannen die goed van aanpakken weten. Opstart is goed gegaan, volgens mij loopt het heel best hier.

Ewout Rijneveld

Beste Dirk, je zoon en collega hebben vakwerk verricht. Onze complimenten! (vervangen ruit woning)

Fam. Meijdam

Onze ervaring met Van Dijk Glas en Schilderwerk is supergoed verlopen. Een betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken na en doen wat zij zeggen. En dat in deze tijd! Terugbellen, de juiste info sturen mbt de subsidieaanvraag voor HR++ glas, het wordt allemaal geregeld. Ook het werk is goed uitgevoerd, zij denken met je mee, komen met adviezen (neuslatten ipv glaslatten) om een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het begin bij het inmeten van al het HR++ glas in de serre, tot het einde van de werkzaamheden had ik er een goed gevoel over dat je bij Van Dijk aan het juiste adres bent.

Mevr. de Korte