Van Dijk maakt het persoonlijk

Verf

Hoe uitdagend uw vragen ook zijn: Van Dijk creëert het. Vakkundig en met een verrassend resultaat. Meer nog dan dat we alles mooi maken, willen we het mooi maken voor u. Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.

Kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen

Al sinds de start van ons bedrijf zijn kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen dé pijlers voor ons werk. Dat we ons werk goed uitvoeren, vinden wij vanzelfsprekend. Wat ons betreft zit de échte kwaliteit in het overtreffen van uw verwachtingen.

  • Persoonlijk advies
  • Open communicatie
  • Volledig transparante offerte
  • Betrokken vakmanschap
  • Tevreden opdrachtgevers
  • Verrassend resultaat

Erkend specialist met OnderhoudNL garantie

Van Dijk Glas en Schilderwerk valt onder de OnderhoudNL Garantie, voorheen bekend als AF Erkend vakman. Alle bedrijven die onder de OnderhoudNL Garantie vallen, worden periodiek gecontroleerd op onder andere de juiste diploma’s, kwaliteit van het werk en een goede klachtafhandeling. Zo weet u zeker dat u te maken heeft met een professionele specialist op gebied van glas, schilderwerk en behang.

 

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Verf

Dirk van Dijk

Henry Verkuijl

Arina van Bruchem

Willy Buijs

Het uitvoeren van binnen- en buitenschilderwerk is perfect gedaan. Precies zoals we vooraf hebben besproken. Het onderhoud doen we nu standaard bij Van Dijk

Dhr. Velthuizen

Het schilderwerk ziet er super strak uit. Bedankt daavoor !! Bedank ook uw medewerkers even.

Fam. de Boer

Wij zijn heel tevreden. Jouw mensen zijn vakmensen. Top gedaan !!

Fam. Tiecken

Dank voor het geleverde vakwerk. Fijne mensen!

Fam. Zweistra

Fijn dat jullie mee blijven denken !! Dat help ons om keuzes te maken. Bedankt daarvoor !!

Fam. Pignatale

Dag Dirk, volgens mij heb jij je beste schilders gestuurd?? Wat een toppers, heel vriendelijke en ervaren mannen die goed van aanpakken weten. Opstart is goed gegaan, volgens mij loopt het heel best hier.

Ewout Rijneveld

Beste Dirk, je zoon en collega hebben vakwerk verricht. Onze complimenten! (vervangen ruit woning)

Fam. Meijdam

Onze ervaring met Van Dijk Glas en Schilderwerk is supergoed verlopen. Een betrouwbaar bedrijf. Zij komen hun afspraken na en doen wat zij zeggen. En dat in deze tijd! Terugbellen, de juiste info sturen mbt de subsidieaanvraag voor HR++ glas, het wordt allemaal geregeld. Ook het werk is goed uitgevoerd, zij denken met je mee, komen met adviezen (neuslatten ipv glaslatten) om een goed resultaat neer te zetten. Vanaf het begin bij het inmeten van al het HR++ glas in de serre, tot het einde van de werkzaamheden had ik er een goed gevoel over dat je bij Van Dijk aan het juiste adres bent.

Mevr. de Korte

Werken bij Van Dijk

Je eigen klussen, je eigen planning en een groep fijne collega’s om mee samen te werken. Bij Van Dijk krijg je volop de vrijheid om jouw vakmanschap te laten zien. Wij werken in duo’s, waarbij iedereen verantwoordelijk is voor de eigen werkzaamheden.

  • Vrijheid en zelfstandigheid
  • Je eigen klantenkring
  • Uitdagende projecten